WOWTEA DETOX 3 ČAJA

239,00 Kn

DETOX čaj za  duguje svoj veliki uspjeh koristeći 100% prirodne sastojake. Promoviramo aktivan i zdrav stil života pa stoga pažljivo odaberemo sastojke kako bismo stimulirali sve važne procese koji obavljaju detoksikaciju organizma i uklanjaju višak masnih naslaga.

Broj artikla: 002 Kategorija:

 

Vrijeme je da započnete proces detoksikacije u 21 danu! Osjećat ćete razliku svaki dan i vidjeti prekrasne promjene na vama! Želite izgubiti nekoliko kilograma ili se trebate odmaknuti od nezdravih namirnica?

Pronašli ste pravi proizvod! WOWTEA čaj je osmišljen kako bi pomogao i ubrzao proces detoksikacije i gubitka težine. Ubrzava proces izbacivanja toksina i drugih štetnih tvari iz vašeg organizma, pomaže protiv nadutosti i drugih želučanih tegoba, suzbija apetit i utječe na povećanje energije

WOWTEA čaj je najučinkovitiji kada se redovito konzumira! Uživajte u prekrasnoj aromi čaja koja djeluje u sinergiji sa vašim tijelom.

Sastojci: zeleni čaj, plod gloga, mate, guarana, Pu-erh, komorač, grašak, afrički crveni žbun.
Priprema i konzumacija: u 600-700 ml tople prokuhane vode stavite 6 grama i ostavite da odstoji 10 minuta. Pijte polovicu pripremljenog čaja pola sata prije doručka, a druga pola pola sata prije ručka. Ponovite postupak svaki dan svih 21 dana.

Recenzije


Još nema komentara.

Be the first to review “WOWTEA DETOX 3 ČAJA”