WOWTEA 150g + dozator za čaj

113,00 Kn

Uživajte u slatkom ukusu čaja za detoksikaciju i dozvolite mu da deluje u skladu sa vašim telom. Ubrzo ćete osetiti razliku.

Broj artikla: 1005 Kategorija:

 

Vrijeme je da započnete proces detoksikacije u 21 danu! Osjećat ćete razliku svaki dan i vidjeti prekrasne promjene na vama! Želite izgubiti nekoliko kilograma ili se trebate odmaknuti od nezdravih namirnica?

Pronašli ste pravi proizvod! WOWTEA čaj je osmišljen kako bi pomogao i ubrzao proces detoksikacije i gubitka težine. Ubrzava proces izbacivanja toksina i drugih štetnih tvari iz vašeg organizma, pomaže protiv nadutosti i drugih želučanih tegoba, suzbija apetit i utječe na povećanje energije

2. Dozer za čaj: mali i praktičan, pogodan je za svakodnevnu upotrebu i spremanje vašeg čaja. Dozer za čaj je napravljen od nerđajućeg čelika kako bi se osigurala njegova dugovečnost i vaše uživanje u čaju.

Preporučena količina čaja iznosi 5 do 7 grama (jedna kafena kašičica) dnevno. Dozer sa čajem potopite u vruću vodu, sačekajte nekoliko minuta, a zatim opušteno uživajte u svom čaju.

VAŽNO: Ove proizvode potrebno je da naručite zajedno.

Recenzije


Još nema komentara.

Be the first to review “WOWTEA 150g + dozator za čaj”